Škola kajakovania v Dunajčíku pre Erazmákov

Dnes sme „inkubátor“, alebo školu kajakovania robili trošku netradične pre medzinárodných študentov, ktorí sú v Bratislave na Erazme. V minulosti sme pre nich robili splavy Dunaja, no tento rok sme to skúsili inak a zobrali ich k nám na lodenicu.

Študenti v klube

Pre všetkých bolo veľmi zaujímavé si aspoň z rýchlika vyskúšať nový šport aj život v klube. Niektorým trvala aklimatizácia na vode dlhšie. Pár z nich si aj zaplávalo, no nakoniec si každý osvojil aspoň základy pádlovania. Osvedčili sa najmä zeleno-žlté morské kajaky a môj dvojkajak. Slalomka a Vertexka slúžili skôr na spestrenie a ako kolotoč. Každopádne sranda bola.

Po pobyte na vode sme chvíľku opekali, no dážď nás nakoniec motivoval ísť na kofolu a langoš do bufetu oproti lodenici. Tam sme sa porozprávali o zážitkoch z vody a pomaličky sa pobrali domov.

Zamyslenie do budúcna

Celkovo si myslím, že akcia dopadla výborne. Všetci sú živí, zdraví a spokojní a najmä slovenskí študenti sa plánujú do lodenice vrátiť, čo nás veľmi teší. Ak nás Dunajčík podporí, tak si akciu rád v Septembri s novými študentmi zopakujem. Tentokrát podujatie natiahnem na viac hodín, čo nám umožní venovať sa študentom ešte viac na vode a aj na brehu.

Poďakovanie

Dnešok sa podaril najmä vďaka dobrovoľníkom. Za podporu ďakujem Martine, Michalovi a Veronike za ESN a Sofii, Katke a Samovi za Dunajčík. Špeciálne Sofia a Samo boli nad očakávania užitoční a šikovní na vode aj na brehu. Vďaka, naozaj super práca! Klubu ďakujem za priestor a členom za trpezlivosť.

Od Admin v kategórii: Nezaradené
08.05.2018